بازاریابی حضوری
- یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
- 124 بازدید
- مقالات | آقای صنعت
شما نیز حتما با واژه ی بازاریابی آشنایی دارید .امروزه تمامی مشاغل برای رونق کسب و کار خود به تعدادی بازاریاب تلفنی و حضوری نیاز دارند.
در این مقاله قصد داریم در مورد بازاریابی حضوری و تفاوت های آن با بازاریابی تلفنی صحبت کنیم.
بازاریابی حضوری چیست؟
بازاریابی حضوری روشی از بازاریابی و فروش است که در آن، فروشنده ها و بازاریابان شرکت، به صورت مستقیم با مشتری ملاقات می کنند و سعی در فروش و جذب مشتری دارند.
در بسیاری از موارد دیده شده است که افراد فرق بین بازاریاب , ویزیتور و فروشنده را نمیدانند بنابراین بهتر است ابتدا به تعریف این سه وازه بپردازیم.
ویزیتور : فردی است که به صورت حضوری یا غیر حضوری , محصول را به مشتری معرفی می کند. در واقع ویزیتور بیش تر وظیفه ی معرفی محصول را دارد و هدف او فروش محصول نیست.
بازاریاب : مفهومی فراتر از فروشنده و ویزیتور را در بر می گیرد. در واقع بازاریاب , بازار های جدید را شناسایی می کند و بعد از فهمیدن نیاز مردم آن را برطرف می کند.
فروشنده : فروشنده با هدف فروش یک محصول از طریق حضوری یا غیر حضوری به مشتری مراجعه می کند و با او رتباط برقرار می کند.
نکات مهم در بازاریابی حضوری
مهمترین تفاوت بازاریابی حضوری با بازاریابی تلفنی در این است که شما می توانید با مشتری خود ارتباط چشمی برقرار کنید و اعتماد او را جلب کنید بنابراین این مزیت را از دست ندهید و سعی کنید همیشه با داشتن لبخندی بر لب به مشتری حس ارزشمند بودن بدهید.
استفاده از زبان بدن
سعی کنید هنگام صحبت از زبان بدن و دست خود استفاده کنید.تحقیقات ثابت کرده است زبان بدن نقش بسیار مهمی در برقراری ارتباط و جلب توجه مشتری دارد. دقت کنید حرکات بدنتان بیش از حد زیاد نباشد زیرا در این حالت باعث کلافگی و سردرگمی مشتری می شود.
ظاهر آراسته
یک بازاریاب حضوری همیشه باید ظاهری شیک و آراسته داشته باشد . سعی کنید تیپ رسمی داشته باشید و به ظاهر خود اهمیت دهید . اگر با پوشش اسپرت و غیر رسمی ظاهر شوید , نوعی بی احترامی به مشتری تان محسوب می شود.
لحن دوستانه
باید با مشتری با لحنی صمیمانه و دوستانه صحبت کنید . یک بازاریاب حضوری باید با حوصله و صبور باشد. اگر روز خوبی نداشته اید و اعصابتان به هم ریخته است , بهتر است قرار ملاقات خود را به روزی دیگر موکول کنید.
اطلاعات قوی
خود را برای یک قرار خوب آماده کنید و با اعتماد به نفس کامل وارد شوید. به یاد داشته باشید شما باید بتوانید مشتری را قانع کنید و به تمامی پرسش های او در مورد محصول مورد نظر پاسخ دهید. اگر نتوانید پرسش های مشتری خود را پاسخ دهید ممکن است باعث شوید مشتری اعتمادش را به شما از دست بدهد.
به روز باشید
سعی کنید علاوه بر اطلاعاتی که شرکت در اختیارتان گذاشته است , خودتان نیز تحقیق کنید و به روز باشید. در سایت ها و وبسایت های مختلف تحقیق کنید و اطلاعات جدید کسب کنید.
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید